Ituri-header.png


diakwandweb.jpg

Utrecht komt tot leven

In het Diakonessenhuis in Utrecht wordt het nieuwe Spoedzorgcentrum geopend. Wandvullende foto’s van de stad Utrecht verlevendigen de wachtkamers en gangen.

Fotowebjpg.jpg

Vormen uit Vuur

Enige tijd geleden hebben we de vormgeving en het redactionele concept van dit tijdschrift flink op de schop genomen. Met zichtbaar resultaat!

gevel-TD-zomer.jpg

Tribale kunst uit Amsterdam

Groteske Papoea maskers, manshoge beelden uit Afrika. We keken in het begin onze ogen uit bij Galerie Tribal Design. En nu de klanten ook!

imperfect-logoweb.jpg

Perfecte samenwerking

Imperfect Design verkoopt lifestyle producten, ontworpen en ontwikkeld door Nederlandse ontwerpers en geproduceerd in ontwikkelingslanden.

verenweb.jpg

Veren, schubben en haren

De KNMvD is de beroepsorganisatie van dierenartsen in Nederland. Er ontstond een opvallende nieuwe huisstijl waar haren, schubben en veren de hoofdrol spelen!

voetjesweb.jpg

Zorg in het Diakonessenhuis

Communicatie in opdracht van een regionaal ziekenhuis brengt je in contact met de meest uiteenlopende mensen en emoties.

036-Nav.-mast-afterweb.jpg

Glamour in Urk

Een scheepswerf die vingerlikkende jachten verbouwd is altijd leuk om voor te werken.Solidsweb.jpg

Solids, een nieuwe vorm van bouwen

De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot had iets nieuws bedacht: flexibel wonen en werken in één gebouw Dus we hadden wel iets uit te leggen.

poster-homepageweb.jpg

Het RIVM gaat @nders werken

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu riep de campagne ‘@nderswerken’ in het leven. Aan ons de taak dit vorm te geven. We gaven de campagne 'handjes'.

verbonden-start.jpg

Verbinding leggen bij het RIVM

Om het concept @anderswerken van het RIVM te ondersteunen creëerden we een ruimte waar werknemers samen kunnen komen.

VV-boek_nieuw.jpg

Verzamelde Vrienden

Voor de vriendenvereniging van het Keramiekmuseum Princessehof maakten we een boek over hun collectie keramiek. Vol met vrienden.

wand1web.jpg

Een gedicht op grote hoogte

Op een hoge wand in het Diakonessenhuis past een gedicht over de kern van zorgzaamheid. Maar hoe krijg je het er in hemelsnaam op.